29. 7. 2015

Seriálové osudy: Welcome to Sweden zrušen!

Seriálové osudy: Welcome to Sweden zrušen!

Welcome to Sweden již na NBC není vítán. Scenárista, výkonný producent a herec Greg Poehler na Instagramu v noci oznámil, že stanice NBC komedii po dvou letech zrušila.

Zpráva není velkým překvapením. Nedělní komedie si u druhé epizody vysloužila nové series low s ratingem pouze 0.2. První díl se vyrovnal loňskému season low 0.3.

Seriál je s okamžitou platností odebrán z programu. Místo něj bude NBC vysílat hodinovku Hollywood Game Night.

Welcome to Sweden je švédský seriál, který se primárně vysílá na stanici TV4. Ta prozatím o jeho konečném osudu nerozhodla. Druhá série zde byla odvysílána na jaře, poslední díl běžel na začátku června. Dá se však předpokládat, že se seriál dočká stejného osudu i zde, jelikož jeho švédská sledovanost je oproti loňsku poloviční.


Sledujete Welcome to Sweden? Jak se vám komedie líbí? Doufáte, že se alespoň ve Švédsku dočká nové série?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Pajky

Pajky

To mě nepřekvapuje, viděl jsem první sérii a nebavila mě.
před 8 roky
Mik

Mik

Tak to je škoda, povedená komedie. Navíc s herci z P&R. Třeba to ještě Švédové zachrání.
před 8 roky
Další články k tématu