8. 2. 2016

Seriálové osudy: The Good Wife

Seriálové osudy: The Good Wife

Všichni jsme to začínali čím dál více předpokládat a superbowlový večer to oficiálně potvrdil. Stanice během slavného fotbalového utkání zveřejnila promo na seriál The Good Wife (Dobrá manželka), ve kterém prozradila, že aktuální série dramatu je poslední. Finále seriálu je naplánováno na neděli 8. května.

Krátce po zveřejnění promo videa stanice vydala také oficiální vyjádření:

„Nikdy není lehké říct sbohem jednomu z korunních klenotů vaší stanice a studia. O to horší to je u seriálu, který patří mezi ty nejlepší v televizi,“ uvedl Glenn Geller, ředitel CBS Entertainment. „Zároveň je ale moc dobrý pocit zakončit sedmiletou cestu způsobem, který si tvůrci vždy představovali a oslavit poslední epizody na vrcholu kreativity. Bylo nám ctí natáčet a vysílat The Good Wife posledních sedm neuvěřitelných sezón.“

Rozhodnutí o zrušení seriálu není překvapivé. Již v lednu tvůrci oznámili světu, že po sedmé sérii od dramatu odchází, Manželka by tedy musela najít nové scenáristy a showrunnery. Nedlouho poté následovala hlavní představitelka Julianna Margulies, která uvedla, že od dubna bude nezaměstnaná.

Tvůrci Michelle a Robert King po uvedení superbowlového proma zveřejnili své stanovisko na Twitteru: „Vyprávění příběhu o vzdělávání se Alicii Florrick je kreativní životní sen. Vždycky jsme měli vizi, že tento příběh odvyprávíme během sedmi sezón. Chtěli jsme, aby děj měl začátek, střed a konec, jen tehdy mají akce skutečné následky. Navždy budeme vděčni našim fanouškům, hercům, štábu i CBS. Pojďme společně oslavit závěrečných devět epizod a přivést příběh k přirozenému konci. Tady máte jeden spoiler: Poslední epizoda ponese název "End“. Děkujeme všem za skvělou jízdu!"

Na zmíněné promo se můžete podívat zde:

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Nevada

Nevada

Já bych jí víc přála (a záviděla) Matthewa Goodea/Finna Polmara, když už to nevyšlo s Willem....
před 8 roky
Maarti

Maarti

Juliannu mám moc ráda už od dob ER, takže tohle patří mezi moje 'Chci vidět' :) Evidentně ten seriál stojí...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Taky se na něho moc těším, myslím, že tohle bude přesně pro mě :)
před 8 roky
Další články k tématu