26. 8. 2016

Seriálové osudy: Marcella, Bron/Broen a další

Seriálové osudy: Marcella, Bron/Broen a další

Dnes pro vás máme samé dobré zprávy. V uplynulých dnech jsme se dočkali seriálových prodlužování z celého světa. A co je ještě lepší, nepřišlo za tu dobu žádné zrušení.

Dobré zprávy máme pro fanoušky britské detektivní novinky Marcella. Stanice ITV dnes oznámila, že seriál prodlužuje pro druhou řadu. Drama v hlavní roli s Annou Friel pochází z pera švédského spisovatele Hanse Rosenfeldta, který je zároveň také tvůrcem seriálu Bron/Broen (Most).

Když už mluvíme o Mostu, i ten může tento týden slavit. Švédská stanice SVT jej prodloužila pro čtvrtou řadu, která zároveň bude poslední. Osm nových epizod se dočká své premiéry v roce 2018.

Dobré zprávy přicházejí také z Kanady. Stanice Global nadělila druhou řadu komediální kriminálce Private Eyes, ve které září hvězdička z teen soap opery Beverly Hills 90210, Jason Priestley. Seriál si u diváků vede velmi dobře, získává více než milionovou sledovanost na epizodu a je kanadským nejúspěšnějším novým letním seriálem.

Jako poslední se ozývá Německo, tedy konkrétně stanice RTL, která naděluje druhou řadu historickému dramatickému počinu s názvem Deutschland 83, odehrávajícímu se v období studené války. Nová série se posune v čase o tři roky a ponese název Deutschland 86.

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Caroline115

Caroline115

No to právě nevím, Scream má mít ještě dva díly v říjnu, tak možná se rozhodnou až v tom říjnu...
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Z Mostu mám radost,opravdu skvělá zpráva.
před 7 roky
slunik

slunik

MOST bude PECKA
před 7 roky
Další články k tématu