7. 4. 2016

Seriálové osudy: Lucifer, Rosewood

Seriálové osudy: Lucifer, Rosewood

Je to tady, přátelé! Stanice Fox opět dokázala, že nehledí na čísla sledovanosti. Má pro nás dnes večer jen ty nejlepší zprávy, které se týkají dvou letošních novinek.

Jak Lucifer, tak Rosewood se dočkají druhé série! Stanice Fox oznámila, že oba seriály prodlužuje pro sezónu 2016/17. Dvojice se přidává k již dříve obnovené novince Scream Queens.

„Věděli jsme, že s Luciferem získáváme něco speciálního, ať už díky skvělým výkonům Toma, Lauren a všech ostatních herců, dále díky krásnému vizuálu seriálu a úžasnému vyprávění příběhu díky týmu Bruckheimera,“ uvedl David Madden, ředitel Fox Entertainment. „V Rosewoodu tvůrce pestře ozvláštnil formát kriminálky, které dodal šmrnc i citovost. Morris, Jaina a další herci zde taktéž odvádí fantastické výkony. Těšíme se na další výborné série obou seriálů.“

Prodloužení je lehce překvapivé. Rosewood začal na podzim 2015 velmi silně, nicméně zájem o něj začal ve sledovanosti Live+SD upadat. Seriál získává týdně 7,8 milionu diváků z různých sledovacích platforem a řadí se mezi deset nejlepších letošních nových dramat u dospělých mladších 50 let.

Lucifer se představil v midseason a měl podobnou klesající tendenci jako jeho kolega. V číslech Live+SD se aktuálně ustálil na čísle 1.1–1.2. Nicméně v týdenní sledovanosti překračuje hranici deseti milionů diváků a jde o druhou nejlepší letošní novinku na Foxu a pátý nejlepší nový seriál na Velké pětce.

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře34zobraz všech 34 příspěvků
vaicoska

vaicoska

jsem ráda, že lucifer bude mít druhou sérii i když je pravda, že ten seriál mohl být víc...
před 8 roky
cecilka

cecilka

Jsem fakt ráda, že Lucifera prodloužili. Ne všechny díly jsou úplně top, ale i tak mě to dost baví. :o)
před 8 roky
Hrus

Hrus

Procedurálky, který jsou ozvláštněný trochou toho vtipu a popřípadě náznakem romantické linky - to je přesně...
před 8 roky
Další články k tématu