8. 7. 2015

Seriálové osudy: Rectify prodloužen!

Seriálové osudy: Rectify prodloužen!

Dneska se seriálové osudy odkrývají jako na běžícím páse! Rectify je dnes již třetím seriálem, který se může radovat z prodloužení pro následující sezónu. Seriál se vrátí se čtvrtou řadou v roce 2016, počet epizod prozatím nebyl upřesněn.

Dobré zprávy přicházejí den před premiérou třetí řady, která bude odvysílána na stanici SundanceTV.

„I v kategorii rozrůstajícího se pole televizních dramat se Rectify prosadil jako něco speciálního,“ uvedl Charlie Collier ředitel AMC a SundanceTV. „Co tvůrci a herci dokázali vytvořit, je opravdu neuvěřitelné. Jsme velmi potěšeni, že můžeme ještě před začátkem třetí série objednat řadu čtvrtou. Rectify měl velkou zásluhu na vybudování SundanceTV jakožto domova pro vysoce kvalitní a inteligentní dramata.“

Seriál se točí okolo Daniela Holdena, který je po téměř dvaceti letech propuštěn z vězení poté, co vyjde najevo, že byl neprávem usvědčen. Třetí řada začíná v momentě, kdy se seriál ve finále druhé série rozloučil. Bude Daniel nucen opustit město? Když se objeví tělo zmizelé osoby, ochránci zákona se k hrdinovi opět obrátí ve snaze nalézt odpovědi.

Rectify se dočkal prestižní ceny George Foster Peabody Award. V roce 2014 se dostal na přední příčky televizních žebříčků v EW, TIME, Los Angeles Times, Variety a dalších.


Sledujete Rectify? Těší vás prodloužení? Má seriál stále co nabídnout?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Nycklick

Nycklick

Já jsem dal Rectify dvě série, po nich jsem to vzdal. Celý náměť je strašně nabitý potenciálem, herci jsou...
před 8 roky
Další články k tématu