12. 5. 2016

Seriálové osudy: CSI: Cyber

Seriálové osudy: CSI: Cyber

Stanice CBS právě oznámila, že svou poslední kriminálku z celosvětově slavné značky CSI ruší. Drama CSI: Cyber se třetí řady již nedočká.

CSI vzal televizní průmysl před šestnácti lety útokem. Stal se z něj fenomén, který několikrát slavil vítězství v soutěži o nejúspěšnější seriál na světě. Původní seriál, který byl zasazen do laboratoře v Las Vegas, se dočkal tří spin-offů – New York, Miami a Cyber.

Cyber si však oproti svým starším předchůdcům nevedl zdaleka tak dobře. Výsledky sledovanosti zapříčinily, že byl přehozen z nedělního večera na středu, byl mu také snížen počet epizod. Jediná šance na třetí řadu byla ta, že stanice vydělává prodejem vysílacích práv zemí po celém světě, což je spojeno právě s úspěchem CSI značky.

Jak je ale vidno, tak tyto peníze nestačí. Tento neúspěch je hořkosladkým koncem CSI, kterému předcházelo 15 úspěšných let hlavního seriálu, 10 let Miami a 9 let New Yorku.

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Shppen

Shppen

Nahodou to byl skvely komedialni serial. Vetsi blbosti o pocitacich, internetu, hernich konzolich a tak...
před 8 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Kdyby tvůrci seriál zamýšleli jako komedii/parodii, tak bych neměl vůbec nic proti a možná bych to...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Tomuto konci se ani nedivím :)
před 8 roky
Další články k tématu