4. 2. 2016

Seriálové osudy: Colony

Seriálové osudy: Colony

Novinky na Velké pětce nemají svůj osud zdaleka jistý, nicméně kabelovky pomalu pokračují v oznamování prodlužování či rušení svých seriálů. Další na řadě je nové drama Colony, které vysílá stanice USA Network. Pro fanoušky máme velmi dobré zprávy, seriál se vrátí v příštím roce s druhou řadou! Rozhodnutí přichází po pouhých třech odvysílaných epizodách.

Seriál se točí okolo rodiny, jejíž členové stojí na opačných stranách boje za přežití a navrácení svobody zpět lidem v okupovaném Los Angeles. V hlavní roli zde září Josh Holloway a Sarah Wayne Callies.

„Carlton a Ryan úspěšně představili příběh, který testuje síly a slabiny společnosti, ale také sílu pout rozdělené rodiny,“ uvedl Chris McCumber, ředitel stanice. „Výsledky sledovanosti na všech platformách jsou velmi působivé a my se nemůžeme dočkat toho, kam nás příběh dál zavede.“

Sledovanost Live+SD je u seriálu průměrná, nicméně drama slaví úspěchy při přičtení čísel Live+3 i týdenní sledovanosti. Pro srovnání si seriál vede stejně jako Mr. Robot během svých prvních epizod. USA Network v oficiálním vyjádření také uvádí, že pilot, který byl dán online ještě před premiérou, vidělo během prvních dvou týdnů více než 1,5 milionu lidí.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Velký překvapení pro mě. Nečekal jsem to, ale jsem rád. Snad to dotáhne Colony dál, než na dvě řady.
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Vydržela jsem první díl,pak už ne,nebavilo mě to.
před 8 roky
madPav3l

madPav3l

Podobně jako ostatní, vydržel jsem 2 díly a konec... nuda.
před 8 roky
Další články k tématu