11. 8. 2015

Seriálové osudy: Web Therapy zrušen!

Seriálové osudy: Web Therapy zrušen!

Ne všechny zprávy od Showtime jsou však dnes ve stylu rozkvetlých kytiček a zpívajících ptáčků. Špatné zprávy přinášíme fanouškům komedie Web Therapy. Kabelovka oznámila, že byl seriál po čtvrté řadě zrušen, pátá série již nebude.

Zprávu dnes potvrdil ředitel stanice David Nevins během letní novinářské tiskové konference TCA.

„Ne, s tím už je konec,“ uvedl na otázku, zda se komedie v hlavní roli s Lisou Kudrow vrátí s novou řadou.

Seriál se dočkal celkem čtyř sérií a 43 epizod. Svůj běh uzavřel v lednu letošního roku, kdy poslední epizodu zhlédlo v premiéře 23 tisíc diváků. Kromě klasického seriálu se natáčely také krátké webisody, které doplňovaly hlavní seriál. Online verze dokončila pátou řadu v únoru.

Zrušení otevírá nové možnosti pro Kudrow, která nyní může pokračovat v práci na nové řadě The Comeback, který se vysílá na HBO. Prozatím však nebylo potvrzeno, že se seriál třetí řady dočká.

Z komedií tak na Showtime zbývají již pouze Shameless (hodinová dramedy), House of Lies a Episodes, v pilotové fázi je pak projekt Roadies.


Sledovali jste Web Therapy? Mrzí vás, že se seriál již páté řady nedočká? Doufáte, že Lisa bude alespoň pokračovat s Comebackem?

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu