8. 3. 2016

Seriálové osudy: You, Me and the Apocalypse

Seriálové osudy: You, Me and the Apocalypse

Ani mezinárodní spolupráce Velké Británie a Spojených států nedokázala zachránit komediální drama You, Me and the Apocalypse od přímé cesty do seriálového nebe. Seriál byl zrušen po první sérii navzdory tomu, že se fanoušci ve finále dočkali cliffhangeru.

„Zpráva o tom, že se blíží nevyvratitelná kolize komety se Zemí, začala zábavnou cestu ke konci světa. Naši herci a jejich postavy dělali věci, které by jinak nikdy nezkusili. Ve výsledku vznikl seriál, který se líbil jak kritikům, tak i fanouškům. Děkujeme celému tvůrčímu týmu, hercům a všem ve společnostech Working Title TV a NBC Universal International Studios,“ uvádí se v oficiálním vyjádření.

Ze seriálu měl být hit. Ještě před jeho začátkem britská stanice Sky hlásala, jak mu věří. Nicméně ani v Británii, ani v USA nedokázala Apokalypsa získat potřebné ohlasy k prodloužení.

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
majka147

majka147

Konečne tu bola poriadna akcia a skvelý humor k tomu.... No nepochopím... Ďalší nedocenený seriál :/...
před 8 roky
Mik

Mik

Tak to je škoda, navíc to tak blbě skončilo. Ale je pravda, že sem to čekal, takže sem byl na to připraven.
před 8 roky
Hurvi

Hurvi

Chystal som sa pozerať, ale už som sa použil a čakám na koniec série... a som rád, že som tak urobil a...
před 8 roky
Další články k tématu