18. 5. 2016

Seriálové osudy: Limitless

Seriálové osudy: Limitless

Aktualizováno 26. května: Seriál nepřebrala žádná jiná stanice ani streamovací služba, Limitless oficiálně končí po první sérii.

Tak je to tady. Jedna ze zpráv, které fanoušky v souvislosti s koncem sezóny zasáhnou nejvíc. Stanice CBS nepřímo oznámila, že svou letošní novinku Limitless ruší. Diváci se tak druhé série již nedočkají, minimálně ne na CBS.

„Právě diskutujeme s potenciálními kupci, proto bychom raději toto téma nechtěli zatím komentovat,“ uvedli během Upfronts zástupci stanice. Překlad? U nás je Limitless zrušen, uvidíme, jak to dopadne jinde.

Rozhodnutí o zrušení je překvapivé. Seriál si ve sledovanosti nevedl špatně (i když ani výborně). Byl na stejné, ba dokonce lehce vyšší úrovni než jiné prodloužené seriály, které stanice vysílá. Hrálo mu do karet také to, že je v plném vlastnictví společnosti CBS, které tak jdou veškeré zisky z prodeje vysílacích práv.

Po čas sezóny byly šance na prodloužení seriálu vysoké, nejvyšší ze všech CBS novinek. To jen potvrdila březnová zpráva ředitele, který prozradil, že hodlá prodloužit pět ze šesti novinek, tudíž Limitless byl jasná volba.

V posledních dnech se však začaly objevovat informace o tom, že s Limitless to vypadá stále hůř, a to i přes to, že seriál perfektně spadá do tematické oblasti, ke které se chce stanice aktuálně ubírat – cílení na mladší publikum. Jasné šance na prodloužení se začaly snižovat a dorovnávaly se s šancemi na zrušení, které dnes bylo oficiálně potvrzeno.

Produkční společnost CBS TV Studios aktuálně hledá pro seriál nový domov, i když všichni víme, jak to v 99 procentech případů dopadá…

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře34zobraz všech 34 příspěvků
shakespeare

shakespeare

Ted jsem dokoukala posledni dil a jsem rada, ze to aspon pekne ukoncili. Ale je to skoda.
před 7 roky
Aldyska

Aldyska

Rovnaký prípad ako bol Forever, kvalitný seriál, bohužiaľ americkými divákmi extrémne nedocenený. Asi...
před 7 roky
HonZajs000

HonZajs000

A obávám se už teď, že Timeless skončí stejně.
před 7 roky
Další články k tématu