30. 4. 2016

Seriálové osudy: The Ranch

Diváci netflixáckého sitcomu The Ranch se můžou začít radovat. Streamovací služba během noci oznámila, že seriál prodlužuje pro druhou řadu!

Radostnou novinku svým fanouškům jako první zveřejnil na svém Twitteru herec Ashton Kutcher, který společně s Dannym Mastersonem a Samem Elliottem vytvořil krátké video:

První série odstartovala na Netflixu letos na jaře, kdy bylo vypuštěno deset epizod. První řada má celkem 20 dílů, zbylá desítka bude odvysílána na podzim. Druhá série bude mít ten stejný formát, tedy celkem dvacet dílů, první polovina poběží na jaře 2017, druhá potom na podzim.

Netflix si tak i nadále drží velmi působivé skóre, když všechny jeho původní seriály dostaly objednávku na druhou sérii, ani jeden nebyl po první řadě zrušen.


Sledujete The Ranch? Potěšilo vás rozhodnutí Netflixu o prodloužení? Neuškodí podle vás seriálu 20 epizod na sérii, číslo pro Netflix velmi netypické?

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Nějak mě to nechytlo.
před 8 roky
Nira

Nira

Taky mě to moc nezaujalo.
před 8 roky
Pajky

Pajky

Nebuďte zapšklí, když prodloužili Bloodline nebo Fuller House, tak proč by neprodloužili tohle? Horší to...
před 8 roky
Další články k tématu