14. 10. 2015

Seriálové osudy: Dominion končí!

Seriálové osudy: Dominion končí!

Dominion od kabelovky Syfy došel ke svému konci. Stanice v noci oznámila, že seriál po dvou řadách ruší. Na třetí sérii se tedy již fanoušci těšit nemůžou. Seriál se inspiroval filmem Legion z roku 2010.

„V čele s tvůrcem Vaunem Wilmottem udělali talentovaní herci, producenti, scenáristé a celý štáb skvělou práci a přinesli nám za poslední dva roky ambiciózní seriál,“ uvedl tiskový mluvčí stanice. „Moc děkujeme jim i našim produkčním partnerům v Universal Cable Productions, Bold Films a Film Afrika.“

Zrušení seriálu je částečně překvapivé. Sledovanost sice klesla o 47 procent v cílové skupině 18–49 let a o 45 procent v celkových divácích, nicméně jeho úroveň byla stále stejná jako u již prodloužených dramat Dark Matter a Killjoys.

Seriál byl jednou z prvních objednávek poté, co se Syfy začala opět soustředit na žánr sci-fi. Stanice od té doby navýšila programovou skladbu v tomto duchu; stále nás čekají prosincové premiéry The Expanse a Childhood's End a v příštím roce The Magicians a Hunters.

Nyní zůstává ve hvězdách pouze osud Defiance, který v létě vysílal svou třetí sérii a jeho výsledky byly podobné jako u Dominion, Killjoys a Dark Matter.


Sledovali jste Dominion? Mrzí vás zrušení seriálu? Myslíte, že by tu byl potenciál pro pokračování? Jak jste spokojení s finálovou epizodou?

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
Alias

Alias

Ako môžu vždy dávať také klamstvá a blbosti ako "ďakujeme za skvelú prácu, fantastická spolupráca, sme...
před 8 roky
Vachisek

Vachisek

zrovna když ten seriál začal být zajimavý... ubohost... ať táhnou do pekel... hlavně že si tam nechávaj...
před 8 roky
Abies Alba

Abies Alba

U druhé série jsem se často nudila kvůli opakujícím se větám ve scénáři, série byla uměle protahovaná,...
před 7 roky
Další články k tématu