29. 1. 2016

Seriálové osudy: House of Cards

Seriálové osudy: House of Cards

Čtvrtá série ještě ani nezačala, ale již nyní se fanoušci seriálu House of Cards můžou začít těšit na pátou řadu! Netflix předčasně prodloužil své úspěšné drama pro další sérii.

Zpráva však sebou nese i jedno mírné negativum. Tvůrce a Showrunner Beau Willimon oznámil, že od seriálu odchází. Prozatím nebylo oznámeno, kdo jej na pozici showrunnera nahradí. Podle zdrojů se chce Willimon nyní věnovat psaní své původní divadelní hry.

„Ještě před začátkem čtvrté série jsme potěšeni oznámit, že Netflix a producenti v Media Rights Capital prodlužují House of Cards pro pátou sezónu, která bude odvysílána v roce 2017,“ bylo uvedeno v oficiálním prohlášení. „Netflix a MRC jsou moc vděčni za Beaua Willimona a jeho tvůrčí vizi u seriálu za poslední čtyři roky. Producenti, herci i štáb mu spolu s námi přejí jen to nejlepší v jeho dalším tvůrčím dobrodružství.“

Willimon adaptoval seriál ze stejnojmenné britské minisérie. House of Cards je prvním seriálem Netflixu a seriálem, který pomohl streamovací službu dostat do popředí zájmu. Od začátku jde o drama, které se těší velmi dobrým recenzím a každoročně nechybí v nominacích na prestižní televizní ceny.

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Tulrika

Tulrika

Nic jiného jsem ani nečekala
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Co dodat,srdce se mi usmálo radostí
před 8 roky
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Slýchám o tom z každého rohu. Je to ve vysílání už několik let. A já furt nic. Tyto prázdniny to...
před 8 roky
Další články k tématu