25. 6. 2015

Seriálové osudy: Aquarius prodloužen!

Seriálové osudy: Aquarius prodloužen!

Tak tohle je jedno z větších překvapení sezóny. Stanice NBC oznámila, že hodlá pokračovat ve vyprávění příběhu o Charlesovi Mansonovi. Potvrdila, že se drama Aquarius dočká druhé série.

Retro kriminálka, odehrávající se v 60. letech minulého století, se v příštím roce vrátí i se svou hvězdou, hercem Davidem Duchovnym. Aquarius byl letos prvním seriálem komerční televize (aka z Velké pětky), který byl fanouškům nabídnut kompletně online čtyři týdny před vysíláním na stanici.

„Svým strhujícím dramatem a inovativním zprostředkováním kompletní série dokázal Aquarius nadchnout kritiky a zaujmout miliony diváků. Není tajemstvím, že divácké sledování se vyvíjí. Rozhodli jsme se zvolit jedinečný přístup ohledně předání seriálu veřejnosti a Aquarius se nám odvděčil velkým rozvojem platformy NBC Digital. Dostal se tak i k divákům, kteří by jinak toto skvělé letní drama přehlédli,“ uvedla v oficiálním vyjádření Jennifer Salke, ředitelka NBC Entertainment.

Podle stanice se premiéra seriálu stala během 24 hodin nejsledovanější letní premiérou na NBC.com.

Ačkoliv byl Aquarius charakterizován jako limitovaná série, showrunner John McNamara se před premiérou vyjádřil v tom smyslu, že si představuje šestiletou budoucnost seriálů. „Naplánoval jsem seriál na šest let, každá řada by se odehrávala přibližně během šesti měsíců.“

NBC se prozatím nevyjádřila k osudům svých midseason seriálům A.D.: The Bible Continues a American Odyssey. Ani pro jeden z nich však budoucnost nevypadá nikterak růžově.


Už máte za sebou první řadu Aquarius? Jak se vám seriál líbí? Jste rádi, že příběh bude pokračovat i v další sezóně?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
zivot

zivot

1. sériu už mám celú pozretú a som spokojný, že seriál bude pokračovať ďalšou sériou....mám rád historické a...
před 8 roky
Mik

Mik

Tak to je dobrá zpráva. Čekal jsem, že budou řešit Mansona a on byl pořád tak nějak bokem i když tam...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Super,není to jenom o Mansonovi a to se mi líbí,takže druhá řada mě potěšila
před 8 roky
Další články k tématu