17. 3. 2016

Seriálové osudy: Gotham

Seriálové osudy: Gotham

Stanice Fox plánuje opětovný výlet do Gothamu! Během noci prozradila, že populární drama bylo prodlouženo pro třetí sérii.

Seriál vzniká na motivy příběhu o počátcích Batmana, který je jednou z nejoblíbenějších postav DC komiksů. V letošní sezóně přibylo do osazenstva mnoho známých jmen, především v rolích ikonických záporáků.

„Je zapotřebí velmi speciálního týmu, který je schopen vyprávět příběhy Gothamu. Za poslední dvě sezóny Bruno, Danny a John mistrovsky uctili mytologii města a oživili ji s hloubkou, emocemi a celkovou kvalitou dramatu,“ uvedl David Madden, ředitel Fox Entertainment. „Naši báječní herci slavné postavy přivedli k fanouškům nové generace. Nemůžeme být na seriál víc pyšní.“

Gotham se během sezóny stal stabilním hráčem v pondělních večerech. Stanice potřebuje takovéto seriály, které se setkávají s celosvětovým zájmem, a to především aktuálně, kdy se chystá rozloučit se dvěma velikány – American Idol: The Search for a Superstar a Bones.

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
CharlieDelta

CharlieDelta

jasně očekávané prodloužení...druhá sezóna je prostě perfektní!
před 8 roky
allyska

allyska

Přesně tak.
před 8 roky
007.dany

007.dany

Jsem moc rád za prodloužení. :)
před 8 roky
Další články k tématu