13. 5. 2016

Seriálové osudy: Faking It

Seriálové osudy: Faking It

Rušení v těchto dnech není záležitostí pouze Velké pětky. Stanice MTV právě oznámila, že po třech sériích ruší svou komedii Faking It (Předstírání). Příběh se tak do Hester High už nevrátí. Finále třetí řady, které bude odvysíláno 17. května, bude sloužit zároveň jako závěr celého seriálu.

Podle dostupných informací je na vině malá sledovanost. Seriál pojednával o dvou dívkách, které se staly populárními, když je omylem okolí začalo považovat za lesbický pár. Poslední epizoda získala v číslech Live+3 530 tisíc diváků, což je zhruba polovina toho, kolik lidí kouká na předskokana Awkward.

Zrušení seriálu přichází v době, kdy se stanice snaží znovu soustředit na hudební stránku. Showrunner Carter Convigton v rozhovoru prozradil, že měl pro fanoušky naplánován příběh pro rozlučkovou čtvrtou řadu, nicméně MTV se nakonec rozhodla touto cestou nejít.

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
h.vavrickova

h.vavrickova

To mě vážně moc mrzí, je to jeden z mých nejoblíbenějších seriálů... ale možná, že kdyby se za tři...
před 8 roky
Lill

Lill

No a presne toto som čakala.. Určite nevedeli, že bude koniec, lebo toto ako koniec seriálu nemohli myslieť...
před 8 roky
Jolanda†

Jolanda†

Cože? Tak já se to dozvěděla, až dneska? Včera dokoukáno finále, najednou sleduju komentáře typu 'takhle...
před 8 roky
Další články k tématu