1. 7. 2015

Seriálové osudy: Suits prodloužen!

Seriálové osudy: Suits prodloužen!

Dnes k večeru přinášíme skvělé zprávy pro fanoušky seriálu Suits (Kravaťáci)! Kabelovka USA Network oznámila, že seriál prodlužuje pro šestou sérii, která bude obsahovat 16 nových epizod.

Zpráva o obnovení přichází pouhý týden poté, co se seriál vrátil na televizní obrazovky s pátou řadou. První epizoda nalákala slušný počet lidí – celkem 3,4 milionu diváků si ji zaplo v televizi, z toho 1,3 milionu fanoušků patří do cílové skupiny 18–49 let.

„Suits nastavil laťku vysoko v každém směru. I nadále jde o silného hráče pro naši stanici,“ uvedl v oficiálním vyjádření Chris McCumber, ředitel USA Network. „Od skvělých hereckých vystoupení přes perfektní scénář až k inspirativnímu životnímu stylu, který je zde zobrazován, Suits má vše. Těšíme se na to, kam nás svět Suits zavede dále.“

Seriál se tak nyní stává druhým nejdéle běžícím aktuálním seriálem stanice, hned po Royal Pains (Milionový lékař). Jde o jedno ze světlejších, odlechčenějších dramat, která aktuálně na stanici nevznikají. Nyní se USA Network zaměřuje spíše na temnější tvorbu, do které spadají novinky Mr. Robot, Complications, Colony a Queen of the South.


Sledujete Suits? Jak jste spokojeni s první epizodou páté řady? Jste nadšení, že se seriál vrátí i v příštím roce? Kolik sérií celkem byste mu přáli?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Velká radost,opravdu velká :)
před 8 roky
Foxley

Foxley

Super, taky mám velkou radost. Seriál je odlehčený a zároveň celkem kvalitní, takže jsem jenom rád, že ho...
před 8 roky
petruska.77

petruska.77

Skvělá zpráva! Tenhle seriál mě fakt baví :)
před 8 roky
Další články k tématu