2. 10. 2015

Seriálové osudy: Chasing Life zrušen!

Seriálové osudy: Chasing Life zrušen!

To jsme se tedy moc dlouho neradovali. Stanice CBS právě oznámila prodloužení svého letního dramatu Zoo, kabelovka ABC Family má pro své fanoušky ale již horší zprávy.

Stanice dnes informovala o tom, že po dvou sériích ruší drama Chasing Life. Seriál se již s novými epizodami nevrátí. Seriál v hlavní roli s Italiou Ricci zakončil svou druhou sezónu tento týden.

„S tímto finále jsem chtěl pokrýt co nejširší škálu informací a zanechat tolik otazníků, kolik jen šlo,“ uvedl dříve showrunner Patrick Sean Smith ohledně cliffhangerového zakončení druhé série. „Většinou když si položím u tohoto seriálu otázku, tak hned vím, jaká je odpověď. Ve třetí sérii se toho dá hodně prozkoumat, třeba jak na tom je April citově, jít dál do podrobností jejího rozhodnutí o ukončení léčby, hodně se dá zkoumat i strejda George, Brenna a Finn a jak se Greer stěhuje zpátky do města, a taky co se stane s Beth. Prostě životy všech na konci druhé série jsou jedna velká neznámá.“

I když stanice neudává důvod, zrušení je jistě odvozeno od nízké sledovanosti. Seriál zakončil druhou řadu na číslech series low s 486 tisíci celkových diváků.

V nové sezóně se tak vrátí seriály The Fosters, Stitchers a Pretty Little Liars a představí se očekávané novinky Recovery Road a Shadowhunters.


Sledovali jste Chasing Life? Co říkáte na finále série a celého seriálu? Chtěli byste vidět pokračování, nebo vám dvě série stačí?

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
allyska

allyska

Tak pro mě to je teda šok, vůbec jsem netušila, že to má tak malou sledovanost. Seriál mě bavil i ve 2....
před 8 roky
Veruuuu

Veruuuu

Vyloženě sice ne, ale pořád tam mohli prozkoumat a rozvíjet fakt hodně linek. Třeba trojúhelník...
před 8 roky
Kath

Kath

Chci tenhle seriál sledovat dál. Zamilovala jsem si ho už od první epizody! Nedá se ještě něco udělat?
před 8 roky
Další články k tématu