21. 12. 2015

Seriálové osudy: Hand of God, Red Oaks

Seriálové osudy: Hand of God, Red Oaks

Streamovací služba Amazon pokračuje ve svém velkém oznamování. Po prodloužení The Man in the High Castle se z radostných zpráv radují také letošní další novinky, drama Hand of God a retro komedie Red Oaks.

Prozatím nebylo oznámeno, v jakém období příštího roku se oba seriály vrátí.

Kromě prodlužování (nové série se dočkal také dětský pořad Tumble Leaf) Amazon vybral hned pět svých pilotů, ke kterým objednal celé seriály.

Highston
Highston Liggetts je devatenáctiletý kluk s širokým okruhem hvězdných přátel, které ovšem vidí jen on sám. Jeho rodiče Jean a Wilbur ho donutí vyhledat psychiatrickou pomoc, nicméně jeho strejda Billy si myslí, že hrdina je v naprostém pořádku. Highston je komedie o tom, co znamená být normální ve světě, který je vše, jen ne normální.

One Mississippi
Temná komedie, která je lehce inspirovaná životem Tig Notary. Hlavní hrdinkou je Tig, která se vypořádává s návratem do svého rodného města Bay Saint Lucille v Mississippi. Zde se musí vyrovnat s náhlou smrtí své matky Caroline. Zdraví samotné Tig také není stoprocentní, což jí moc nepomáhá. Ovšem až nečekaná návštěva její kamarádky Brooke hrdince pomůže si uvědomit, jaký je skutečně svět bez její matky.

Z: The Beginning of Everything
Seriál podle života Zeldy Sayre Fitzgeraldové, chytré a talentované jižanské krásky, která se stane ikonou divoké a vznětlivé jazzové doby ve 20. letech 20. století. Příběh začíná ještě předtím, než hrdinka potká dosud nepublikovaného spisovatele F. Scotta Fitzgeralnda, a pokračuje skrze jejich vášnivou milostnou aféru a následné manželství tehdejších celebrit. Nechybí divoké večírky, bouřlivý jazz, známí umělci dané éry, ale také alkoholizmus, nevěra a boj proti zahozeným snům a mentálním chorobám, kterými jsou naplněna jejich další léta.

Good Girls Revolt
Píše se rok 1969 a kulturní revoluce se žene svobodným světem. Přesto je tu stále jedno místo, které se odmítá podřídit moderní době: novinové redakce. Seriál sleduje skupinku mladých ženských novinářek v magazínu News of the Week, které žádají jediné – aby s nimi bylo zacházeno férově. Tento revoluční požadavek rozproudí nenávratné změny, které se dotknou jejich manželství, kariér, sexuálních životů, lásek i přátelství.

Patriot
Politický thriller Patriot ukáže divákům komplikovaný život agenta Johna Tavnera. Jeho aktuálním úkolem je zabránit tomu, aby Írán získal do svých rukou jadernou technologii. Hrdina musí odhodit všechny ochranné sítě a jít naostro do utajení jako průměrný zaměstnanec jedné středozápadní průmyslové firmy. Posttraumatický syndrom, neschopnost vlády jednat a narůstající tlak udržet si denní práci v průmyslové společnosti způsobují narůstající počet nehod, které ohrožují Tavnerovu misi.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Hand of God....supééééér
před 8 roky
Další články k tématu