13. 5. 2016

Seriálové osudy: American Crime

Seriálové osudy: American Crime

Kvalita opět vítězí nad kvantitou. I přes malou sledovanost se drama American Crime může radovat z prodloužení pro třetí sérii!

Stanice spolu s oznámením obnovení uvedla, že třetí sezóna se bude točit okolo nového zločinu, který byl spáchán v novém prostředí. Příběh bude opět vyprávěn očima těch, které zločin přímo postihl.

Seriál se v loňském roce stal jedním z největších překvapení při předávání cen Emmy, kde získal pro stanici rekordní počet nominací.

Již minulý měsíc se producent seriálu Michael McDonald vyjádřil ohledně toho, o čem by třetí řada seriálu mohla pojednávat: „V naší zemi jsou velké rozdíly, do kterých se můžeme opřít. Někteří lidé pracují velmi tvrdě, jen aby měli co jíst. Je tu ale i spousta milionářů a miliardářů, kteří jsou zapleteni do politiky. Myslím, že to je téma, které bychom mohli prozkoumat, rozdílné způsoby života Američanů.“

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

To je tedy bleskovek,ale samá dobrá zpráva,jen tak dál.
před 8 roky
Yellow

Yellow

Skvělé. Takže čekat na Katrinu...mě to téma pořád moc nesedí, ale ACS si určitě zaslouží pokračovat. Málokdy...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Pozor, neplést si American Crime a American Crime Story :)
před 8 roky
Další články k tématu