13. 5. 2016

Seriálové osudy: American Crime

Seriálové osudy: American Crime

Kvalita opět vítězí nad kvantitou. I přes malou sledovanost se drama American Crime může radovat z prodloužení pro třetí sérii!

Stanice spolu s oznámením obnovení uvedla, že třetí sezóna se bude točit okolo nového zločinu, který byl spáchán v novém prostředí. Příběh bude opět vyprávěn očima těch, které zločin přímo postihl.

Seriál se v loňském roce stal jedním z největších překvapení při předávání cen Emmy, kde získal pro stanici rekordní počet nominací.

Již minulý měsíc se producent seriálu Michael McDonald vyjádřil ohledně toho, o čem by třetí řada seriálu mohla pojednávat: „V naší zemi jsou velké rozdíly, do kterých se můžeme opřít. Někteří lidé pracují velmi tvrdě, jen aby měli co jíst. Je tu ale i spousta milionářů a miliardářů, kteří jsou zapleteni do politiky. Myslím, že to je téma, které bychom mohli prozkoumat, rozdílné způsoby života Američanů.“

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

To je tedy bleskovek,ale samá dobrá zpráva,jen tak dál.
před 7 roky
Yellow

Yellow

Skvělé. Takže čekat na Katrinu...mě to téma pořád moc nesedí, ale ACS si určitě zaslouží pokračovat. Málokdy...
před 7 roky
ragelly

ragelly

Pozor, neplést si American Crime a American Crime Story :)
před 7 roky
Další články k tématu