26. 10. 2015

Seriálové osudy: Married končí!

Seriálové osudy: Married končí!

Kabelovka FX se rozvádí s Married. Stanice dnes oznámila, že tento komediální seriál ruší po druhé sérii. Fanoušci se tak nových epizod již nedočkají.

Zprávu o zrušení potvrdil tvůrce seriálu Andrew Gurland na svém Twitteru: „Třetí série Married nebude. Chci poděkovat FX Networks za příležitost, ale hlavně všem fanouškům. Byla to skvělá jízda.“

Už objednávka druhé řady byla docela překvapením, jelikož seriál si od počátku nedokázal získat početné publikum. Loni prodloužení stanice odůvodnila tím, že věří v tvůrčí stránku. Ředitel stanice John Landgraf uvedl, že jeho vzorec k prodloužení je založen na sledovanosti, tvůrčí stránkou a kritickou odezvou, přičemž stanice má volbu převážit a rozhodnout opačně, i kdyby byl stav 1:2.

Před druhou řadou se seriál dočkal tvůrčího rebootu; Jenny Slate se z hlavní postavy stala vedlejší, aby se mohla soustředit na vlastní pilot na stanici. Hlavní hrdinové také ve druhé řadě nastoupili do nové práce. Ani to však komedii nepomohlo a její druhá řada se stala nejméně sledovaným seriálem na FX za celý letošní rok.

Komediální díra v programu ale nebude prázdná dlouho. Stanice má v záloze novinky Baskets, Atlanta, Better Things, na nové série se pomalu připravují Sex&Drugs&Roc­k&Roll a Louie. Na sesterské stanici FXX je pak celá řada dalších veteránských komedií.


Sledovali jste letní komedii Married? Mrzí vás, že seriál již pokračovat nebude, nebo podle vás léto nabízí lepší a chytlavější kousky a Married vám chybět nebude?

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Mik

Mik

takova skoda :'( Doufam ze jeste nezrusi You're the Worst, to by me hodne nakrkli. Sem zvedav na ty novinky,...
před 8 roky
Lill

Lill

You're the Worst ma este horsiu sledovanost ako Married, takze by som to moc ruzovo nevidela..
před 8 roky
inekafe

inekafe

Ale vysiela sa už na FXX, tam sú nároky minimálne...
před 8 roky
Další články k tématu