13. 11. 2015

Seriálové osudy: Unforgotten se vrátí!

Seriálové osudy: Unforgotten se vrátí!

Během noci neprodlužovala pouze americká TNT, ale jedno dobré rozhodnutí oznámila také britská stanice ITV. Ta prozradila, že své letošní podzimní novince Unforgotten naděluje druhou sérii.

Drama Unforgotten se po svém uvedení setkalo s velmi příznivými ohlasy ze strany kritiků. Seriál sleduje starý případ vraždy, která se odehrála před téměř čtyřiceti lety. Vyšetřování začíná v momentě, kdy jsou pod základy starého domu nalezeny kosti mladého muže.

Hlavních rolí současných policejních vyšetřovatelů se ujali Nicola Walker a Sanjeev Bhaskar. Ti ve snaze odhalit pravdu rozplétali pavučinu dlouho zapomenutých tajemství a intrik, jejichž odhalení změní životy čtyř potenciálních podezřelých.

„Jsme velmi potěšeni, jak publikum reagovalo na Unforgotten. S radostí oznamuji, že se seriál vrátí s druhou sérii, se zcela novým příběhem od scenáristy Chrise Langa,“ uvedl ředitel dramatické tvorby na ITV Steve November.

Stanice oznámí herecké obsazení a data natáčení a vysílání později, prozatím ani o jednom nebylo rozhodnuto.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu