8. 12. 2017

Seriálové osudy: Big Little Lies

Seriálové osudy: Big Little Lies

Kabelovka HBO po měsících spekulací oficiálně prodloužila svou (původně) minisérii Big Little Lies (Sedmilhářky) pro druhou řadu. Fanoušci tak dostávají předčasný vánoční dárek, nové epizody se na obrazovkách objeví, ačkoliv datum prozatím nebylo stanoveno. Další dobré zprávy pokračují. V sedmidílné druhé řadě se vrátí herečky Nicole Kidman a Reese Witherspoon, které si nejen zopakují své role, ale také budou seriál nadále produkovat.

HBO dále uvádí, že by se měla vrátit většina herců a že aktuálně probíhají jednání, proto lze očekávat postupná potvrzování dalších návratů. Tvůrce David E. Kelly se opět chopí scénáře ke všem sedmi epizodám.

„Jsem nadšený, že můžou oficiálně ohlásit návrat Big Little Lies,“ uvedl programový ředitel stanice Casey Bloys v oficiálním vyjádření. „David Kelly napsal mimořádné scénáře a Reese s Nicole jsou nezastavitelná síla. Do týmu vítáme dále režisérku Andreu Arnold. Těšíme se na další spolupráci s tímto neuvěřitelně talentovaným týmem umělců.“

O prodloužení se začalo mluvit téměř ihend po uvedení první řady, kdy seriál získal mimořádně pozitivní ohlasy ze strany televizních kritiků i diváků. Nová vlna zájmu se zvedla při předávání cen Emmy, kde Sedmilhářky dominovaly téměř ve všech hlavních kategoriích. Celkem seriál získal osm sošek, a to včetně ocenění za nejlepší minisérii nebo hlavní herečku (Kidman).

Prozatím nebylo oznámeno, jaká bude zápletka druhé série, ale ví se, že Kelley scénář píše podle příběhu od Liane Moriarty, která napsala předlohový román.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
IrmaVep

IrmaVep

Souhlasím se všemi, neni co dodat :D
před 6 roky
Destinytte

Destinytte

Druhou sérii bych tady nečekala...
před 6 roky
kjama

kjama

Ach jo... prostě vymačkat z toho co nejvíc. Jinak by to snad ani nebyli amíci... :(
před 6 roky
Další články k tématu