13. 4. 2018

Seriálové osudy: NCIS

Seriálové osudy: NCIS

Stanice CBS nadělila svému krimi veteránovi 16. sérii. NCIS (Námořní vyšetřovací služba) se vrátí s novými epizodami v sezóně 2018/19.

Rozhodnutí o prodloužení přichází ruku v ruce s tím, že herec a výkonný producent Mark Harmon podepsal novou smlouvu na pokračování u seriálu. To byl ostatně jediný zádrhel, který kriminálku od prodloužení držel. Stále jde totiž o nejlepší drama stanice, které se navíc dočkalo označení nejsledovanějšího dramatu na světě třikrát za poslední čtyři roky.

„Je to prosté – diváci kdekoliv milují NCIS,“ uvedla Kelly Kahl, ředitelka CBS Entertainment. „Tento seriál promlouvá k divákům všech věkových kategorií ve všech částech světa. Jeho výborné postavy a mimořádné vypráění příběhů by nebylo možné bez skvělého produkčního týmu a talentovaných herců. Jsme nadšeni, že se Mark Harmon vrátí a těšíme se na 16. sérii.“

Jak je již známo, v nové řadě se neobjeví herečka Pauley Perrette, která ze seriálu na konci aktuální série odchází.

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Deaneira

Deaneira

Já zvládla jednu sérii bez Tonyho a nějak se k těm dalším nedokážu dokapat, furt na mě na disku čekají...
před 6 roky
Janulka93

Janulka93

To mně taky...ale už jsme si zvykli na to, že odešla Ziva, že odešel Tony,...
před 6 roky
marvio

marvio

No, pěkně ten seriál " vykastrovali ". Díval jsem se do odchodu Zivy a už teď vím, že další díly...
před 6 roky
Další články k tématu