6. 2. 2019

Seriálové osudy: Mom

Seriálové osudy: Mom

Včera se toho v seriálových osudech událo skutečně hodně. Po vydání souhrnného článku stanice CBS ještě oznámila jednu milou zprávu, vlastně dvojnásobně milou. Sitcom Mom (Máma) byl po zdlouhavých vyjednáváních o nových smlouvách hlavních představitelek prodloužen nejen pro nadcházející sedmou, ale také rovnou i osmou řadu.

Stalo se tak poté, co herečky Anna Faris a Allison Janney konečně podepsaly nové dvouleté smlouvy s výrazným nárůstem platu. Jde o podobný případ, jaký se v roce 2017 odehrál u The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku), kdy herci získali platový nárůst a seriál byl prodloužen pro 11. a 12. sérii.

„Jsme na Mom nesmírně hrdí. Drží si vysokou kvalitu a pro naši stanici jde o jednu ze stálic, diváci postavy milují,“ uvedl Kelly Kahl, ředitel CBS Entertainment. „Pod vedením Chucka Lorreho a se skvělými scenáristy a produkčním týmem se moc těšíme, že tu s námi Mom bude ještšě mnoho let.“

Konkrétní platy hereček nebyly oznámeny, nicméně se očekává, že v nových sezónách dosáhnou 350 tisíc dolarů za epizodu, což je zhruba dvojnásobek jejich aktuálních platů. Mom je na Velké pětce aktuálně třetím nejsledovanějším seriálem, hned po Big Bangu a Young Sheldon (Malý Sheldon).

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
SparkySpeirs

SparkySpeirs

Když jsem viděla, že prodloužili rovnou i pro osmou řadu, tak jsem se lekla, že bude končit, ale když...
před 5 roky
luciakanky

luciakanky

super správa, v súčasnosti jeden z tých kvalitnejších sitcomov. Bonnie je božská :D
před 5 roky
Yellow

Yellow

Asi se znovu začnu dívat.
před 5 roky
Další články k tématu