17. 1. 2020

Seriálové osudy: Better Call Saul, Limetown, Jett a další

Seriálové osudy: Better Call Saul, Limetown, Jett a další

Během noci došlo k oznámení další hrstky seriálových osudů. Tentokrát pro diváky máme o dost méně pozitivní zprávy.

Začneme tou, která je spíše hořkosladká. Kabelova AMC během TCA prozradila, že prequel k Breaking Bad – hit Better Call Saul (Volejte Saulovi) – prodlužuje pro závěrečnou šestou řadu. Natáčet se bude letos a posledních 13 epizod bude odvysíláno v roce 2021.

Facebook přináší dvojité zrušení. Novinka Limetown končí po první sérii, drama Sorry for Your Loss dostává stopku po druhé řadě. Důvodem nejsou samotné seriály, ale změna tvůrčího směru Facebooku. Ten se totiž odklání pryč od skriptové tvorby a vrací se zpět k neskriptovým projektům, které dle vyjádření mají uživatelé více v oblibě. Kritiky oceňovaný Sorry For Your Loss bude hledat nový domov jinde.

Poslední zpráva se týká novinky Jett, kterou loni představila kabelovka Cinemax. Jak jsme psali včera, Cinemax ruší svou seriálovou tvorbu, takže Jett s největší pravděpodobností končí, pokud ho nepřebere jiná stanice nebo streamovací služba.

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
pozitkar

pozitkar

Delší by to ani nemělo smysl. Nebyl by to konzistentní příběh. Takhle je to šest trošku delších WTF filmů....
před 4 roky
Další články k tématu