30. 6. 2017

Seriálové osudy: Dear White People

Seriálové osudy: Dear White People

Netflix si napravuje reputaci. Po třech nedávno zrušených seriálech se konečně jeden může radovat z prodloužení. Řeč je o komedii Dear White People, která se vrátí v příštím roce s druhou řadou. Natáčení deseti nových epizod začne již letos.

Seriál je založen na stejnojmenném nezávislém filmu. Odehrává se na prestižní univerzitě, kde panuje rasové napětí a probublává na povrch obecného povědomí. Satirický seriál sleduje skupinku černých studentů, kteří se snaží vypořádat se společenskou nespravedlností, kulturním zaujetím, politickou korektností a jejím nedostatkem a aktivismem v éře mileniálů.

Dear White People vyvolal letos na jaře pozdvižení svým trailerem, který měl jedno z nejvyšších negativních hodnocení na Youtube. Po premiéře se však strhla vlna zájmu, a to především (či výhradně?) ze strany kritiků, kteří komedii vybojovali plný 100% rating na Rotten Tomatoes a nešetřili pochvalnými recenzemi. Jak pilot vidí naši redaktoři, se můžete dočíst v Novince pod lupou.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Tulrika

Tulrika

Stoprocentně jsem čekala, že to prodlouží. To prostě museli, jinak by amíci zaplakali. Mě sledovaní...
před 6 roky
puf-muf

puf-muf

Sa čudujem,že to ešte nedávajú v našich TV...
před 6 roky
Koldik

Koldik

To si sand delate prdel...
před 6 roky
Další články k tématu