1. 9. 2017

Seriálové osudy: Dark Matter

Seriálové osudy: Dark Matter

Poslední prázdninový víkend začínáme nemilou zprávou. Stanice Syfy oznámila, že své letní sci-fi Dark Matter ruší po třetí řadě. Seriál se již nových dílů nedočká.

Dark Matter je adaptací komiksové předlohy od Josepha Mallozziho a Paula Mullieho, kteří zároveň společně vytvořili a výkonně produkovali i samotný seriál. Premiéra se uskutečnila v roce 2015 a z dramatu se ihned stal oblíbený a vyhledávaný kousek fanoušků sci-fi žánru. Příběh vypráví o šesti zdánlivě vzájemně neznámých lidech, kteří se probudí na vesmírné lodi bez znalosti toho, kdo jsou a jak se tam dostali.

Třetí a poslední série odvysílala své finále minulý týden. Tento díl nyní bude sloužit i jako závěr celého seriálu.

Rozhodnutí o zrušení jistě mnoho fanoušků nepotěší, na SerialZone jde o jeden z oblíbených letních seriálů. Nicméně třetí řada zaznamenala pokles ve sledovanosti o 12 %. To sice není tak závratné číslo, přesto může být alespoň částečným důvodem pro tuto informaci.

Rozhodnutí o Killjoys prozatím nepadlo, další letní páteční seriál, Wynonna Earp, byl již dříve prodloužen pro třetí řadu.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře42zobraz všech 42 příspěvků
milosh

milosh

Na to něco bude. Co si budeme povídat DM není první oběť, Syfy už má ...
před 6 roky
monikash

monikash

No, mohli by natočit aspoň film, jako tomu bylo u Serenity.
před 6 roky
Alias

Alias

Inak zabilo by ich, keby postupovali rozumne? A každú sériu ukončili? Dexter sa koľko držal a každá séria...
před 6 roky
Další články k tématu