11. 5. 2018

Seriálové osudy: Splitting Up Together

Seriálové osudy: Splitting Up Together

Jedna z nejúspěšnějších midseason komedií letošní sezóny bude zcela dle očekávání pokračovat s druhou sérií. Stanice ABC se rozhodla prodloužit novinku Splitting Up Together pro druhou řadu. Radostnou zprávu fanouškům oznámila herečka Jenna Fischer na svém Instagramu.

Komedie byla do programu nasazena do velmi silného slotu za revival Roseanne, což se vyplatilo, jelikož začala silně s ratingem 2.1 a 7,2 milionem diváků. Ačkoliv s přibývajícími epizodami čísla klesala (nejnovější díl už byl pouze na ratingu 1.0), pro stanici ABC má očividně novinka natolik solidní výsledky, že stojí za prodloužení.

Seriál měl premiéru na konci března. Vypráví příběh Leny a Martina, dlouholetého manželského páru, který se rozhodne rozejít, nicméně oba zůstanou žít pod jednou střechou, aby se společně starali o své tři děti.
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
lukascoolarik

lukascoolarik

Nebojte, jatka už pokračují. :-D
před 6 roky
juli

juli

nechaj ma sa chvíľu tešiť -_-
před 6 roky
Olivia Caroline Jones

Olivia Caroline Jones

a hele, konečně mám taky nějaký bod :D
před 6 roky
Další články k tématu