7. 10. 2015

Seriálové osudy: Bob's Burgers se vrátí!

Seriálové osudy: Bob's Burgers se vrátí!

Animáky z našich obrazovek jen tak nezmizí, což se ostatně dalo čekat. Stanice Fox dnes oznámila, že se komedie Bob's Burgers (Bobovy burgery) dočká nejen sedmé, ale dokonce také osmé série!

Prodloužení přichází v době, kdy seriál letos získal dvojnásobnou nominaci na Emmy a na jaře 2016 se připravuje na jubilejní stou epizodu.

„Myslím, že stá epizoda by měla být skoro jako další pilot. Myslím, že stá epizoda by neměla být obrovská a šílená. Měla by to být typická epizoda Bob's Burgers,“ uvedl před začátkem sezóny tvůrce Loren Bouchard.

„Za šest sérií se Belcherovi stali jednou z nejmilovanějších televizních rodin. Jsme moc šťastní, že si je můžeme ponechat další dvě série,“ uvedl ředitel stanice David Madden. „Bob's Burgers je vtipný, vřelý, chytrý a vynalézavý. Kritici ho milují a fanoušci taktéž. Těšíme se, až uvidíme, s čím na nás Bob a jeho rodina přijdou v sedmé a osmé sérii.“

Stejně jako kolega Family Guy, i Bob's Burgers má velký úspěch v syndikaci. Animák se vrátil na Fox s vylepšeným ratingem zhruba o 1.2 bodu, což je lepší, než nedávní nováčci v syndikaci 2 Broke Girls, Elementary a Person of Interest.


Sledujete foxovské animáky? Máte Boba rádi? Těšíte se na další sezónu?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
ragelly

ragelly

Však říkám, že jsme se dohodli :D
před 8 roky
Pajky

Pajky

Asi se konečně budu muset pustit do sledování. Právě jsem dorazil Family Guy a tak přemýšlím, jestli jeho...
před 8 roky
inekafe

inekafe

American Dad!! Z Bob's Burgers som asi už 3x nevládal dopozerať ani pilot. :D A po sklamaní...
před 8 roky
Další články k tématu