28. 2. 2017

Seriálové osudy: Cardinal

Seriálové osudy: Cardinal

Nejsledovanější kanadské drama současnosti Cardinal má důvod k radosti. Fanoušci byli stanicí CTV odměněni. Stanice se rozhodla prodloužit seriál nejen pro druhou, ale i pro třetí řadu!

V nových sériích se vrátí hvězdy Billy Campbell a Karine Vanasse. Děj se bude i nadále inspirovat příběhy od Gilese Blunta. Seriál si našel ihned při premiéře velkou oblibu u diváků. Stalo se z něj nejsledovanější kanadské drama sezóny 2016/17, které v průměru sleduje 1,2 milionu diváků. Finále první řady je naplánováno již na zítřek, tedy 1. března.

Cardinal se vrátí na obrazovky v sezóně 2017/18. Obě nové série budou obsahovat šest hodinových epizod. Natáčet se bude v Sudbury a North Bay. Druhá řada se začne natáčet v létě a bude inspirována třetím románem ze série, který nese název Black Fly Season. Hned na podzim se poté bude natáčet třetí řada, jejíž příběh bude založen na čtvrtém a pátém románu – By the Time You Read This a Crime Machine. Stejně jako u první série, i následné sezóny budou samostatné originální adaptace inspirované povídkami v každém románu.

„Za pouhých šest epizod dokázal Cardinal získat pozornost diváků i kritiků a vydobyl si pevnou pozici v žánru minisérií,“ uvedl Mike Cosentino, viceprezident stanice. „Objednávkou dvou dalších sérií ukazujeme naše velké sebevědomí a důvěru, kterou vkládáme do tvůrčího týmu. Těšíme se na další adaptaci tohoto skvělého dramatu.“

Novinka pod lupou: Cardinal


Dali jste Cardinalovi šanci? Jak vás seriál zaujal? Máte radost z dvojnásobného prodloužení? Budete koukat i na další série?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
D.D.

D.D.

Super dúfala som že by sa niečo mohlo takéto podariť. potom čo som bola sklamaná že to má tak málo častí :D...
před 7 roky
Veronika Kolláriková

Veronika Kolláriková

Super seriál teším sa na pokračovanie
před 7 roky
Maruska

Maruska

Super, těším se :)
před 7 roky
Další články k tématu