21. 8. 2017

Seriálové osudy: Friends from College

Seriálové osudy: Friends from College

Netflilx je v posledních dnech nevyzpytatelný, nikdy nevíte, kam se misky vah nakloní. Tentokrát přišlo na řadu rozhodování o nové komedii Friends from College. Fanoušci se můžou začít radovat, seriál byl prodloužen pro druhou řadu, s níž se vrátí v roce 2018. Prodloužení přichází zhruba měsíc po premiéře, která se uskutečnila 14. července.

Hvězdně obsazený seriál sleduje šestici přátel, kteří se seznámili na Harvardu, a nyní po letech jsou opět všichni pohromadě. Příběh se točí okolo starých přátelství, bývalých romantických vztahů a balancování mezi dospělým životem a nostalgií minulosti.

Seriál se setkal s průměrnými reakcemi ze strany kritiků, ale vesměs dobře byl přijat diváky. Prozatím tedy pouze Girlboss a Gypsy zůstávají zrušenými novinkami, jinak všechny letos představené seriály pokračují dál.

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Prostě tohle ani nestojí za komentář :'D Tohle je prostě automatický!
před 6 roky
Destinytte

Destinytte

Wtf?! Girlboss je zrušená a tohle prodloužený. Nechápu!
před 6 roky
Caroline115

Caroline115

Přesně :-/ Radši Girlboss než tohle...vždyť to bylo strašně nudný :-/
před 6 roky
Další články k tématu