24. 5. 2018

Seriálové osudy: Code Black

Seriálové osudy: Code Black

Stanice CBS se rozhodla zrušit po třech sériích své akcí nabité lékařské drama Code Black. Zprávu oznámil na Twitteru showrunner seriálu Michael Seitzman.

Code Black to měl nahnuté už od první série, jelikož sledovanost se nikdy nedostala na vysokou úroveň. Přesto se dočkal vždy za pět minut dvanáct prodloužení. V letošní sezóně však stanice čekala s premiérou až téměř na konec sezóny. Máme proto za sebou teprve několik málo dílů, které mají v průměru rating 0.7 a 5,5 milionu diváků. Na CBS jsou tato čísla lepší pouze než zrušený Scorpion a Elementary, který byl sice prodloužen, ale jen kvůli výdělkům ze syndikace.

Seriál si od své premiéry v roce 2015 prošel celou řadou změn osazenstva. Po první sérii ho opustily dvě hlavní postavy a v současné třetí řadě odešla Dr. Malaya Pineda. Zbytek epizod třetí série se bude nadále vysílat ve středu večer.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
bettyragy

bettyragy

Bude mi chybět, už toho není moc co mi zůstává ke sledování.
před 5 roky
marvio

marvio

Tohle mi nějak uniklo. Udělám si seriálový maratónek ;-)
před 5 roky
suelin

suelin

Taky mě naštvali, ačkoli se to asi dalo čekat - když ruší všechny dobré seriály, proč by Code black měl být...
před 5 roky
Další články k tématu