22. 2. 2017

Seriálové osudy: Star

Seriálové osudy: Star

Ten Fox si prostě nedá pokoj! Včera The Mick, dneska Lethal Weapon a nyní přichází na řadu další letošní novinka. Prodloužení pro druhou řadu se dočkalo hudební drama Star. Drama od tvůrce Empire Leeho Danielse se vrátí v příští sezóně se 13 novými epizodami.

Drama si odbylo svou premiéru po podzimním finále Empire a ačkoliv se nestalo stejným hitem jako jeho předchůdce, nevedlo si ani zcela špatně. Do dnešního dne má v průměru rating 1.3, který v týdenních číslech stoupá na 1.9. To jsou podobná čísla jako u Lucifera, který je již také prodloužený.

„Lee Daniels je skutečný vizionář, dokázal vytvořit seriál s jedinečným a významným pohledem,“ uvedl ředitel stanice David Madden.

Čtyři brzká prodloužení neznačí nic dobrého pro další novinky včetně Pitch nebo The Exorcist. Stejně tak stále nebyl prodloužen Gotham, který pochází ze stejného produkčního studia jako Lucifer nebo Lethal Weapon. Prozatím ale není důvod se znepokojovat.

Tak co, máte bod za Star? Dali jste seriálu šanci? Jste rádi za druhou řadu? Co říkáte na tu první?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
luckily

luckily

Bodík doma aspoň za tohle...:D
před 7 roky
Isabo1

Isabo1

Tento seriál mě hodně zklamal, ale 4.bod do tipovačky potěší :-)
před 7 roky
Koldik

Koldik

tak to je katastrofa...bodiky utekaju
před 7 roky
Další články k tématu