15. 6. 2018

Lucifer zachráněn!

Lucifer zachráněn!

Tak přece to dopadlo! A nemá v tom prsty Amazon. Lucifer se vrátí na televizní obrzaovky se čtvrtou řadou. Tedy, ne doslova na obrazovky, ale bude se streamovat. Na Netflixu! Rozhodnutí bylo oznámeno dnes večer. Snahy fanoušků i herce Toma Ellise se tedy vyplatily, Lucifer je již třetím zachráněným seriálem sezóny, který byl na své domovské stanici původně zrušen.

Seriál se těšil obrovské popularitě, nicméně jeho sledovanost na stanici Fox nebyla nijak vysoká, Fox jej proto po třetí sérii letos v květnu zrušil. Netflix přichází se záchranou za pět minut dvanáct; brzy, konkrétně dnes, totiž končila lhůta platnosti smluv u herců.

Podle dostupných informací konečné rozhodnutí trvalo déle, protože streamovací práva v USA vlastní Hulu a mezinárodní vysílací práva jsou ještě více zamotaná.

Lucifer je založen na postavách z komiksu od Neila Gaimana, Sama Kietha a Mikea Dringenberga. V hlavních rolích září Ellis, Lauren German, Rachael Harris, DB Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Scarlett Estevez a Kevin Alejandro

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře55zobraz všech 55 příspěvků
Alaya

Alaya

Jupííííí
před 5 roky
vlastina80

vlastina80

Super. :-)
před 5 roky
evik75

evik75

HURÁ !!! alespoň jednou je nějaký skvělý seriál zachráněn ... víc takových počinů /třeba Devious maids - ty...
před 5 roky
Další články k tématu