16. 9. 2017

Seriálové osudy: Stitchers

Seriálové osudy: Stitchers

Kabelovka Freeform během noci oznámila, že po třech sériích ruší své sci-fi drama Stitchers. Seriál se již čtvrté řady nedočká. Seriál z pera tvůrce Jeffa Schechtera se s fanoušky rozloučil na konci třetí série v srpnu. Projekt vznikl na popud ředitele stanice Toma Ascheima, který dlouho toužil nasadit na Freeform procedurálku.

Se sledovaností to šlo hodně z kopce. První sérii drama zakončilo zhruba s 930 tisíci diváky, zatímco srpnové finále třetí řady, které je zároveň i posledním dílem seriálu, sledovalo méně než 400 tisíc lidí.

Zrušení přichází v době, kdy se Freeform snaží svůj program zaměřovat na „začátečníky“ nebo taky mladé dospělé, kteří si prochází sérií prvních zážitků v práci i lásce. Stanice chystá do svého repertoáru spin-off k Black-ish, marvelovský seriál Cloak and Dagger nebo třeba drama o mořských pannách Siren.

Celkově se však dá léto stanice zhodnotit jako silné. Na jeho začátku se rozloučilo drama Pretty Little Liars. Famous in Love je již prodloužen a nový velký hit The Bold Type čeká již pouze na oficiální zprávu o prodloužení.

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
Anetka888

Anetka888

Trenz: Já vím. :) eliska.musilova: To sice jo, ale i 40 minut by bylo lepší než to, co budeme mít, a...
před 6 roky
Alias

Alias

Hej, toto some už viackrát spomínali. Nulová zodpovednosť zo strany televízie. Nechápem to ale. Všade...
před 6 roky
Koldik

Koldik

My sa tu mozeme stazovat kolko chceme... od nas nemaju ani fuka. Kym toto co robia nevadi Americanom, tak my...
před 6 roky
Další články k tématu