20. 7. 2017

Seriálové osudy: The Originals

Seriálové osudy: The Originals

Upíří drama stanice The CW The Originals se pilně chystá na pátek, kdy bude mít svůj panel na letošním Comic-Conu. Již nyní však producentka Julie Plec oznámila osud seriálu. Jak už asi tušíte, řeč je o konci. Seriál se šesté řady již nedočká, nadcházející pátá série pro něj bude poslední.

Zpráva přichází rok poté, co byl taktéž na Comic-Conu oznámen konec bratrského seriálu The Vampire Diaries, který se rozloučil letos v březnu po osmi letech. Rozhodnutí o ukončení seriálu není příliš překvapivé, jelikož se o něm spekulovalo již letos, a to především kvůli nízké sledovanosti.

Zde je zpráva, kterou producentka zveřejnila na svém Twitteru:

Zrovna si balím kufry na Comic-Con a uvědomuju si, že už je to rok od doby, co jsme oznámili konec The Vampire Diaries. Přijde mi příhodné využít toto výročí, abych učinila další rozlučkové oznámení. Letos vás pozveme, abyste spolu s námi řekli sbohem seriálu The Originals, který začne natáčet svou pátou a poslední sérii příští pondělí.

Je to jednak dar, ale jednak i přítěž, když můžete kontrolovat konec seriálu. Spousta pořadů nemá to štěstí v rozhodování se, kdy skončit. Možnost oslavovat uzavření TVD byla radostná a velmi emocionální jízda, luxus, který nám dopřál ředitel stanice Mark Pedowitz, protože i on je sám televizním fanouškem a ví, co to pro diváka znamená, když se může rozloučit. Zakončit seriál je vždy hořkosladké, ale pro mě je požehnání, že můžu být součástí tohoto rozhodnutí. Chci, aby každý herec zahrál svou poslední scénu a rozloučil se se svou postavou s úctou a grácií. Aby si každý člen štábu naposledy prošel plac, který pomáhal postavit. Možnost vybrat poslední písničku a natočit poslední scénu. Vypnout světla na konci posledního dne s vědomím, že všichni můžeme být pyšni na to, co jsme vytvořili, a říct sbohem dřív, než naposledy vyjdeme ze dveří. A chci, aby se fanoušci mohli na tuto cestu vydat s námi.

Takže vás prosím, připojte se k nám na Comic-Conu a u poslední řady The Originals. Slavte s námi, plačte s námi, dívejte se na nás příští rok na jaře, až se budeme vysílat… a pamatujte, že u seriálu o nesmrtelné rodině, která věří v Always and Forever, nikdy příběh vlastně nekončí…

S láskou, Julie

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Katusloveyou

Katusloveyou

Samozřejmě jsem to čekala, takže to není ani taková rána. A po všech blbostech co tam teď vymýšlí to ani...
před 6 roky
Katerina Petrova

Katerina Petrova

Bylo to docela jasné, že to po páté sérii skončí. Alespoň mají čas to nějak důstojně ukončit. Seriál bude...
před 6 roky
Yellow

Yellow

Pozdě.
před 6 roky
Další články k tématu