24. 6. 2017

Seriálové osudy: Still Star-Crossed

Seriálové osudy: Still Star-Crossed

Pomalu se začněte loučit s novinkou Still Star-Crossed. Stanice ABC oznámila, že po třech kriticky málo sledovaných epizodách seriál přesouvá na dojezd na sobotní večery. Seriál je tak jistě zrušen, chybí pouze oficiální potvrzení.

Seriál z dílny Shondalandu se představil na konci května, ovšem nesetkal se s velkým zájmem. Prozatím jsou venku tři epizody, už nyní se ale chystá pauza. Po ní se drama vrátí 8. července právě v sobotu večer, kde první a zároveň poslední sezónu dojede. Oficiální zrušení může přijít už příští týden, kdy hercům vyprší smlouvy, které by se v případě nové řady musely obnovit.

Still Star-Crossed je adaptací románu od Melindy Taub. Seriál získal výborné místo programu – po úspěšné reality show The Bachelorette. Ani realitka však nepomohla k diváckému zájmu. Premiéra získala rating pouze 0.5 a 2,3 milionu diváků. Během následujících dvou epizod čísla spadla dokonce na rating 0.3 a 1,6 milionu diváků.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Nira

Nira

To není možné, já mám bod :-D
před 6 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Tak to byl takový ten automatický bod, jako když hraješ nějakou hru a první kolo děláš podle instrukcí,...
před 6 roky
Koldik

Koldik

kto cakal ze toto predlzia?
před 6 roky
Další články k tématu