2. 5. 2018

Seriálové osudy: Empire

Seriálové osudy: Empire

Impérium opět jednou vrací úder. Navzdory snižující se sledovanosti je Empire stále jedním z nejúspěšnějších seriálů stanice Fox. Není proto žádným překvapením, že se toto soap drama dočkalo prodloužení pro pátou řadu. Rozhodnutí přichází dva týdny před odvysíláním finále čtvrté série.

„Empire je výborné, emotivní a nepředvídatelné víc, než kdy dřív,“ uvedl Michael Thorn, ředitel zábavní sekce Foxu. „Jsme pyšní na naše herce, kteří přináší výborné představení týden co týden. Rádi bychom také poděkovali celému tvůrčímu týmu, jehož inspirující vypravování příběhu stále pokračuje ve vytváření dechberoucích momentů, které vždy byly pro Empire typickým znakem.“

Seriál je aktuálně druhým nejlepším kouskem stanice, hned za letošním hitem 9–1–1. Minulý díl přesto klesl na nové dno s ratingem 1.6 a 5,3 milionem diváků. Stanice prozatím nespecifikovala, kolik epizod bude pátá řada mít, ale předpokládá se, že jich opět bude 18.

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
milosh

milosh

Týden nepřekvapivých rozhodnutí. Nejdřív Westworld, pak Služebice, teď Empire. Tak kdo je další ve frontě? :D
před 6 roky
ragelly

ragelly

Ještě mám na skladě spoustu restů: Billions, McMafia, The Good Fight... asi to bude chtít zase nějaké...
před 6 roky
Další články k tématu