22. 6. 2018

Seriálové osudy: Timeless

Seriálové osudy: Timeless

Opět je tu ta část roku… kdy fanoušci začnou smutnit a zuřivě podepisovat petice. Opakuje se situace z loňska. Stanice NBC oznámila, že ruší Timeless, své drama o cestování časem. Letos si stanice s rozhodnutím dala na čas, počkala s oznámením déle než měsíc po skončení Upfronts. Zbývalo jen několik dní od vypršení smluv herců.

Z části to bylo zapříčiněno tím, že stanice a produkční studio Sony Pictures TV se snažily dohodnout na dvouhodinovém filmu, který by vyřešil cliffhanger z finále druhé řady a uspokojivě uzavřel děj, aby byli fanoušci spokojení. Podle dostupných informací však obě strany nedokázaly najít společnou řeč, minimálně ne dosud. Nicméně jednání stále pokračují a stanice NBC vypadá, že by o film měla zájem.

Sony TV často bojuje za své seriály, ale zdroje uvádí, že neplánuje prodloužit hercům smlovy, které vyprší 30. června, jelikož jde o nákladnou záležitost. Pokud dojde k uzavření dohody na film, všichni budou muset vyjednat nové smlouvy. Jelikož ale herci jsou hlasití o vůli na pokračování a často se baví i s fanoušky na sociálních sítích, očekává se, že by všichni s dalším účinkováním souhlasili.

Ať už to dopadne jakkoliv, pro fanoušky je to opět tvrdá rána. Ti poslední týdny tvrdě dřou za prodloužení seriálu, na twitteru trenduje hashtag #RenewTimeless. Seriál navíc, stejně jako loni, skončil obrovským cliffhangerem.

Loni stanice NBC Timeless zrušila po první řadě v květnu. Fanouškovská základna nebyla velká, ale byla hodně slyšet na sociálních sítích, takže o tři dny později stanice rozhodnutí přehodnotila a objednala desetidílnou druhou řadu. Seriál si však letos nevedl dobře, čísla sledovanosti byla nižší než v první řadě.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře33zobraz všech 33 příspěvků
ragelly

ragelly

Seriálu se oficiálně neujala žádná jiná stanice, o filmu se stále jedná.
před 5 roky
Caroline115

Caroline115

Bohužel mě to nepřekvapuje :-(
před 5 roky
milosh

milosh

Mám to stejně. Jestli se stane zázrak bude ten film, víc ani ťuk :(
před 5 roky
Další články k tématu