25. 4. 2017

Seriálové osudy: Powerless

Seriálové osudy: Powerless

Aktualizováno 12. května: Seriál byl oficiálně zrušen.

Vypadá to, že stanice NBC v tichosti zrušila svou komedii Powerless. S okamžitou platností totiž seriál zmizel z programu, tento týden se nová epizoda vysílat nebude. Místo něj poběží o půl deváté večer repríza Superstore.

Zrušení seriálu je očekávané. Premiéra dokázala získat průměrný rating 1.1 a 3,1 milionu diváků a týden od týdnu to bylo horší.

Komedie je založená na postavách z DC komiksu. Příběh se točí okolo hrdinky, která začne pracovat ve firmě zaměřující se na výrobu superhrdinských doplňků a vylepšováků.

Zprávu o tom, že se seriál tento ani příští týden vysílat nebude a že to jistě znamená špatné zprávy, uveřejnil na Twitteru i scenárista a výkonný producent Patrick Schumacker:

Oficiální zprávu o zrušení seriálu můžeme očekávat během následujících dvou týdnů, kdy začne kolotoč prodlužování a rušení, který každoročně přichází před Upfronts ruku v ruce s koncem hlavní sezóny.


Sledovali jste Powerless? Mrzí vás (neoficiální) zrušení? Doufáte, že budou zbylé epizody odvysílané? Slavíte body do tipovačky?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře27zobraz všech 27 příspěvků
Mik

Mik

Tak to mě mrzí, jedna z mála nových komedií, která mě bavila.
před 6 roky
ragelly

ragelly

Aktualizováno: Seriál byl oficiálně zrušen.
před 6 roky
Koldik

Koldik

Skoda, videl som tam potencial...
před 6 roky
Další články k tématu