17. 5. 2017

Seriálové osudy: Training Day, Pure Genius, Doubt, Ransom

Seriálové osudy: Training Day, Pure Genius, Doubt, Ransom

Stanice CBS oficiálně zrušila svá letošní nová dramata Training Day, Doubt, Pure Genius a Ransom. Ani o jednom nebyl pochyb. Doubt byl po několika epizodách s okamžitou platností stažen z vysílání. Training Day stanice přesunula na sobotu, protože sledovanost byla tragická. Ransom jel od začátku v sobotu a nikdo o nej nejevil zájem, takže tam je to taky jasné. No a Pure Genius na tom byl taky tak slabě, že stanice sice odvysílala všech 13 epizod, nicméně odmítla objednat další díly a drama se tak v tichosti rozloučilo již v midseason s jasným osudem.

Jejich zrušení potvrdilo dnešní programové schéma stanice, ve kterém ani jeden z těchto seriálů nefiguroval… a upřímně se ani nečekalo, že by mohl.

Training Day byl pokračováním uznávaného filmu z roku 2001. Seriál se však nikdy nedokázal chytit, začal slabě s ratingem 0.9 a necelými pěti miliony diváků. Navíc seriál tragicky přišel o svou hlavní hvězdu, herce Billa Paxtona, takže není jasné, jak by mohl pokračovat.

Doubt byl loni objednán s velkou slávou jako novinka, která má jako první na Velké pětce transgender postavu hranou transgender herečkou. Ani přesto si však nedokázal získat zájem diváků a se startem 0.8 šlo o nejnižší začátek dramatu na CBS. Ve druhém týdnu navíc seriál přišel o 25 % čísel a byl ihned stažen z programu.

Pure Genius byl nejníže sledovaným loňským podzimním novým seriálem. I když dosud nebyl oficiálně zrušen, nikdy nebyl brán jako hráč, který by mohl dostat druhou šanci.

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Alaya

Alaya

Aj ja som aspoň trošilinku dúfala v obnovenie Ransom, z ostatných som max. videla pilot kvôli výzve.
před 6 roky
Nira

Nira

Zkusila jsem Ransom původně hlavně kvůli výzvě, ale dokoukala jsem celou sérii, bavilo mě to. Zrušení mě...
před 6 roky
Koldik

Koldik

+++ :D
před 6 roky
Další články k tématu