27. 10. 2017

Seriálové osudy: Preacher

Seriálové osudy: Preacher

Tenhle kazatel se jen tak nevzdává! Stanice AMC právě oznámila, že svou populární temnou komiksovku Preacher prodlužuje pro třetí řadu. Zprávu potvrdil spolutvůrce Seth Rogen na svém twitterovém účtu, kde stručně, jasně a výstižně uvedl: „Třetí série!!! #Preacher“.

Na fanoušky čeká třináct nových epizod, které se na televizních obrazovkách objeví v roce 2018.

Hlavní postavou seriálu je reverend Jesse Custer, drsný Texasan, který ztratí víru a zjistí, že Bůh opustil nebe a vzdal se svých povinností. Jesse stane jediným člověkem, který je schopný Boha vypátrat a potrestat ho za jeho zradu. Na cestě Jesseho doprovází Tulip O'Hare, jeho zbraně milující bývalka, a upír-alkoholik.

Prodloužení není překvapivé. Ačkoliv sledovanost klesla, kritici hodnotí druhou řadu ještě vydařenější než tu první. Tvůrci Seth Rogen a Evan Goldberg tak budou mít plné ruce práce. Kromě Preachera se totiž aktuálně pilně připravují na start svého druhého seriálu, sci-fi komedie Future Man, která odstartuje 14. listopadu na streamovací službě Hulu.

Na stanici AMC se letos rozloučila dramata Turn a Halt and Catch Fire, naopak pokračuje TWD, FTWD, Better Call Saul. Into the Badlands nebo The Son. Na své premiéry čekají novinky Lodge 49, The Terror, Dietland a McMafia.

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Nira

Nira

Výborná zpráva :-)
před 6 roky
imfine

imfine

Za Preachera jsem velmi rád, dobrý seriál
před 6 roky
Další články k tématu