12. 5. 2018

Seriálové osudy: iZombie

Seriálové osudy: iZombie

Serialzoňáci, nebojte, všechno dobré vám přece jen nezruší! Stanice The CW dala zelenou iZombie, seriál byl prodloužen pro pátou řadu!

Rozhodnutí je částečně překvapivé, jelikož aktuální série nemá hvězdnou sledovanost, nicméně drama si dokázalo během let vytvořit solidní fanouškovskou základnu. Spekulovalo se, jaké šance seriál má, když byla prodloužena Stovka, obavy se však nakonec ukázaly jako zbytečné. Dost možná iZombie pomohlo rozšíření programové skladby CWčka na šest dnů v týdnu, k němuž dojde na podzimu od nové sezóny.

Kromě této zprávy bylo také oznámeno, že stanice vybrala pro seriál spoustu pilotů, mezi nimiž nechybí ani rebooty Charmed a Roswell, nebo také spin-off The Originals s názvem Legacies. O všech dosud objednaných novinkách Velké pětky vám přineseme podrobný přehled během soboty.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
luckily

luckily

Yaay, to má radost. O iZombie jsem se bála, ale naštěstí další rok jistý.♥
před 5 roky
Chrosticek

Chrosticek

Tak to som prekvapeny, jednak cisla hodne nizko a hlavne uz to nestoji za nic ten serial, strasne to upadlo...
před 5 roky
crazy fan

crazy fan

To jsem ráda. O kvalitě se tu dá debatovat, mně to ale jako oddychovka stačí. :)
před 5 roky
Další články k tématu