19. 10. 2018

Seriálové osudy: Orange Is the New Black

Seriálové osudy: Orange Is the New Black

Netflix přinese asi první velký konec jednoho ze svých nejdéle běžících seriálů. Streamovací služba včera oznámila, že seriál Orange Is the New Black skončí nadcházející sedmou sérií. Fanoušci se informace dočkali na sociálních sítích.

„Po sedmi sériích je na čase odejít z vězení,“ uvedla tvůrkyně Jenji Kohan. „Všechny tyto drsné dámy z Litchfieldu mi budou chybět, stejně jako všechni členové štábu, se kterými jsme spolupracovali. Moje srdce je oranžové, ale rozplývá se do černoty.“

Seriál je adaptací memoárů Piper Kerman s názvem Orange Is the New Black: My Year in a Women's Prrison. Poprvé byl uveden v roce 2013 a získal velmi kladné ohlasy, dokonce tak, že se stal nejsledovanějším seriálem na Netflixu. Za první sérii získal 12 nominací na Emmy, a to včetně hlavních kategorií nejlepší komedie, scénář a režie, které i vyhrál. Ve druhé řadě už soutěžil za drama, kde získal čtyři nominace a Uzo Aduba proměnila vítězství za nejlepší herečku ve vedlejší roli v dramatu. Jde o první seriál, který získal nominace jak v dramatu, tak i v komedii.

Seriál byl obnoven na tři roky dopředu před premiérou čtvrté série v roce 2016. Závěrečná řada odstartuje na Netflixu v létě 2019.

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Matuush

Matuush

Už teď se netěším na ten pocit před zmáčknutím play u poslední epizody. :( Ale raději ať to ukončí...
před 5 roky
štelér

štelér

Souhlasím s Destnytte,ale než to natahovat do nesmyslu...je to škoda,protože z tohoto prostředí se...
před 5 roky
Tulrika

Tulrika

Skončit včas je umění. Nesnáším, když seriály vysávají až ztratí šťávu a jsou ke konci nudný. Doufám, že to...
před 5 roky
Další články k tématu