17. 8. 2018

Seriálové osudy: The Royals

Seriálové osudy: The Royals

Aktualizováno: Seriál nový domov nenašel, oficiálně tedy končí.

Špatné zprávy pokračují. Po čtyřech sériích se rozloučí skandální drama The Royals, které vysílala kabelovka E!. Seriál, který byl pro E! první (a aktuálně je i poslední) vlastní tvorbou, nyní hledá nový domov. Podle dostupných informací by se potenciální pátá řada mohla objevit na sesterské stanici Pop, kterou spoluvlastní Lionsgate a CBS.

„E! již novou sérii The Royals nenatočí. Seriál začal v roce 2015 jako náš první původní seriál,“ uvedl v oficiálním vyjádření mluvčí stanice. „Během čtyř sérií vzal seriál diváky za brány královského paláce a poodhalil skandální o sudy plné zvratů a překvapení. Jsme vděční všem hercům i produkčním partnerům.“

Rozhodnutí přichází tři měsíce po odvysílání finále čtvrté řady, které nyní bude sloužit i jako závěr celého seriálu. Poslední řadu doprovázel skandál ohledně tvůrce a producenta Marka Schwahna, který byl ze seriálu vyhozen po obvinění ze sexuálního obtěžování.

Stanice již v květnu zrušila seriál The Arrangement a nyní nemá žádnou skriptovou vlastní tvorbu v programu. Pouze je objednán pilot Juicy Stories od Michaela Patricka Kinga.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
ragelly

ragelly

Aktualizováno: Seriál nový domov nenašel, oficiálně tedy končí.
před 5 roky
SparkySpeirs

SparkySpeirs

Jsem tedy teprve ve 2. sérii (už nějakou dobu), ale zrušení je mi moc líto. Doteď jsem nějak doufala, že ten...
před 5 roky
Anetka888

Anetka888

Skvěle. Víc otevřeně to skončit nemohlo.
před 5 roky
Další články k tématu