16. 2. 2017

Seriálové osudy: The Royals

Seriálové osudy: The Royals

Dramata královské rodiny budou pokračovat i nadále. Kabelovka E! své slavné soap opeře The Royals nadělila čtvrtou řadu!

Radostnou zprávu o prodloužení jako první prozradila herečka Alexandra Park, která v seriálu ztvárňuje princeznu Eleanor. Čtvrtá řada bude obsahovat 10 epizod, po nichž bude vždy následovat The Royal Hangover na Facebook Live.

„Třetí sezóna The Royals přinesla zábavný mix tajemství, podvodů a tužeb, kterého se naši fanoušci nemůžou nabažit,“ prozradil Adam Stotsky, ředitel E! Entertainment. „Jsme nadšeni, že uvidíme další skandály, které naši královskou rodinu čekají.“

Zpráva přichází pouhých několik dnů před odvysíláním finálového dílu třetí série, který bude mít premiéru již tuto neděli. Tvůrci však již předem lákají na to, že nás na konci čeká velký cliffhanger, po kterém diváci budou nutně potřebovat vidět další díl.


Sledujete The Royals? Těší vás prodloužení pro čtvrtou řadu? Jste připraveni na další velkolepé finále?

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
kaccci

kaccci

Jo, jo, jo a ještě jednou jo! Tohle je moc dobrá zpráva :)
před 7 roky
STOUPA

STOUPA

Super, tohle mě moc baví.
před 7 roky
007.dany

007.dany

Další dobré zprávy. :)
před 7 roky
Další články k tématu