7. 3. 2017

Seriálové osudy: Riverdale

Seriálové osudy: Riverdale

Stanice The CW přece jen jednu letošní novinku do další sezóny protlačila. Bylo oznámeno, že seriál Riverdale byl prodloužen pro druhou řadu!

Seriál si odbyl svou premiéru letos v lednu, ovšem neoslnil zdaleka tolik, jak se čekalo. Rating 0.5 a 1,4 milionu diváků jsou pro stanici průměrné výsledky. Do dnešního dne má drama v průměru 1,2 milionu diváků (pozn.: údaj je pravděpodobně spočítán z čísel Live+3, případně Live+7). Po Supernatural jde o druhý nejsledovanější nesuperhrdinský seriál stanice. Do karet mu navíc hraje DVR, kdy se seriál zvedá o 78 % a 85 % u dospělých 18–34 a žen 18–34.

Riverdale je osmým seriálem stanice, který byl prodloužen pro novou sezónu. O prvních sedmi statečných jsme vám psali již na začátku roku.

Prozatím nebyl oznámen osud The 100 ani iZombie a The Originals, které ještě neměly svou premiéru. Finále The Vampire Diaries se vysílá již tento pátek a již dříve bylo oznámeno, že Reign se rozloučí se čtvrtou řadou. Ačkoliv No Tomorrow a Frequency nebyly oficiálně zrušeny, nepředpokládá se, že by se mohly v další sezóně vrátit.

Dali jste Riverdale šanci? Jak vás novinka zaujala? Těší vás prodloužení?

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
crazy fan

crazy fan

Taky jsem neměla v plánu na to koukat, ale donutila mě Seriálová výzva. :D Škoda jen, že mi to...
před 7 roky
Yellow

Yellow

Tipla jsem si, že to neprodlouží, tipla jsem si, že prodlouží Frequenci...no, jsem já to ale dobrý tipař....
před 7 roky
Koldik

Koldik

:( nepotesili
před 7 roky
Další články k tématu