10. 10. 2017

Seriálové osudy: Ransom

Seriálové osudy: Ransom

Pamatujete si ještě na loňskou midseason novinku Ransom, kterou vysílala stanice CBS? Seriál běžel v USA v sobotu večer a téměř nikdo o něm nevěděl. Nebylo proto překvapením, když se během Upfronts dostal do seznamu po první řadě zrušených seriálů. Dnes se ale karta obrací.

Fanoušci se můžou začít radovat. Stanice CBS oznámila, že seriálu objednává druhou řadu! Ta bude obsahovat 13 epizod a prozatím není jasné, kdy se objeví ve vysílání. Ačkoliv Ransom neměl téměř žádnou sledovanost, prodloužení není úplně šokující. Stanice novinku vyvíjela spolu s kanadskou a maďarskou televizí, proto náklady na natáčení byly velmi nízké.

Ransom sleduje vyjednávače při krizích a situacích s rukojmími. Eric rozumí kriminálníkům více než oni sami. Využívá svou schopnost analýzy lidského chování, aby se svým týmem řešil ty nejsložitější únosy a případy s výkupným. Eric odmítá přistoupit k násilí, i když mnohdy stojí tváří v tvář těm nejnebezpečnějším kriminálníkům na světě. Hrdinovy schopnosti při práci přijdou vhod, ovšem mnohdy mu komplikují osobní vztahy s rodinou, přáteli a kolegy.

Seriál vzniká na motivy vlastních zkušeností vyjednávače Laurenta Combalberta, který je spolu se svým parťákem Marwanem Merym považován za nejlepší vyjednávače na světě.

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Kamulla

Kamulla

Tak to je moc dobrá zpráva. Seriál se mi líbil. :-)
před 6 roky
Jana Baloghová

Jana Baloghová

pro mě první řada super, moc nechápu, že o něm ví tak málo lidí....
před 6 roky
bettyragy

bettyragy

Také mám seriál moc ráda.
před 6 roky
Další články k tématu