1. 5. 2018

Seriálové osudy: Westworld

Seriálové osudy: Westworld

Pouhé dvě epizody stačily HBO k tomu, aby svému dalšímu velkému hitu, seriálu Westworld, objednala třetí řadu.

„Je nám velkým potěšením, že máme možnost spolupracovat s mimořádně nadaným Jonathanem Nolanem a Lisou Joy, stejně jako se všemi talentovanými herci a štábem,“ uvedl v oficiálním vyjádření programový ředitel stanice Casey Bloys. „Od inspirujícího vyprávění až po neuvěřitelnou vizuální stránku, tento seriál má vše a my se nemůžeme dočkat, kam nás jeho další kapitola zavede.“

Seriál je založen na filmu od Michaela Crichtona. Jde o temné sci-fi zkoumající zrození nové formy života na Zemi. Seriál měl premiéru v říjnu 2016 a stal se nejsledovanější novinkou stanice v celé její historii. Druhá řada se na obrazovky vrátila 22. dubna a ukazuje, co se stane, když se roboti vzbouří proti svým lidským tvůrcům.

Westworld je pro HBO velkým úspěchem. Druhá série získala při premiéře 2,1 milionu diváků, což je vylepšení o 5 % oproti debutu seriálu a o 13 % více než průměrná sledovanost epizod první řady. Za první sérii navíc Westworld dokázal získat úctyhodných 22 nominací na Emmy, z nichž ve vítězství proměnil pět.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
foruska

foruska

No jestli se tvůrcům bude i nadále dařit udržovat tempo a napětí tak fajn. Hlavně aby nebylo víc otázek...
před 6 roky
_karel_

_karel_

Jak taky jinak, že? :D
před 6 roky
Nikolina

Nikolina

Ako inak ale aj tak sa teším :)
před 6 roky
Další články k tématu